Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

"ΞΕΝΩΝΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ"



Απέναντι από τον Όλυμπο, την κατοικία των 12 θεών της αρχαιότητας και μέσα στην άγρια φύση των Πιερίων Ορέων, βρίσκεται ο ΞΕΝΩΝΑΣ - ΚΑΦΕ ΠΗΓΑΣΟΣ χτισμένος στον παλαιό οικισμό Έλατο, χωριό της Πιερίας και σε υψόμετρο μόλις 850 μέτρων.

Ένας παραδοσιακός ξενώνας στολισμένος από πέτρα και ξύλο, εναρμονισμένος με το περιβάλλον, διαθέτει δίκλινα, τετράκλινα δωμάτια, αλλά και μία σουίτα των έξι κλινών. Τα παράθυρα οροφής στις σοφίτες γίνονται ο εξώστης παρακολούθησης για το χιόνι που πέφτει. Το κελάρυσμα του νερού που τρέχει δίπλα στον ΠΗΓΑΣΟ καθ' όλη την διάρκεια του έτους, οι σχηματισμοί των πάγων που δημιουργούνται στις χαμηλές θερμοκρασίες, είναι εικόνες που μένουν ανεξίτηλες στην μνήμη των επισκεπτών.

Λειτουργούμε όλο τον χρόνο, παρακολουθώντας το καταπράσινο του καλοκαιριού, την ποικιλία χρωμάτων του φθινοπώρου, την αναγέννηση της φύσης της άνοιξης. Στο χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου, που βρίσκεται μόλις 8 χιλιόμετρα από το Ξενώνας και λειτουργεί καθημερινά, υπάρχουν πίστες που μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις κάθε σκιέρ.

Οι περίπατοι στο ανεξερεύνητο ακόμα δάσος του Ελατοχωρίου θα σας ενθουσιάσουν. Η τοξοβολία και η ποδηλασία βουνού είναι σπορ που θα σας κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον, ενώ η συμμετοχή μόνο για όσους ξέρουν κυνήγι αγριόχοιρου θα είναι χαρά μας. Μέλημά μας είναι η ζεστή φιλοξενία που μετατρέπει τους πελάτες σε καλούς και πιστούς φίλους.

Τηλέφωνα επικοινωνίας +30 2351 082990,  Fax +30 2351 026402,  Κινητό +30 6945 135326

Περισσότερες φωτογραφίες: εδώ